Алтернатива Вести Македонија Настани

Нуркачите од “АМФОРА” ја поставија Новогодишната елка под вода 2022

Сподели:

 

Нуркачите од нуркачкиот центар „Амфора“ традиционално, 19та година по ред, ја накитија новогодишната елка под вода кај Заливот на Коските во Охрид.
 
 
 
 
На уникатен начин им ја честитаат Новата година и божиќните празници на граѓаните на Република Северна Македонија. 
 
 
 
 
Подводната елка ќе биде своевидна атракција во склоп на музејот во пресрет на новогодишните празници.
 
 

Сподели: