Алтернатива Настани

Обединети за децата и возрасните со посебни потреби

Сподели:

Обединети за децата и возрасните со посебни потреби

После Велигден ние родителите од цела Македонија без разлика на националност или било каква друга определба ќе дојдеме со шатори пред Собрание, Влада и Амбасадите
20, 21 и 22 АприлМаката не обедини сите. Да помогнеме гласот на децата и возрасните со посебни потреби, биде конечно слушнат. Eве конечно ќе бидеме во Скопје каде може да бидеме видени, нема да протестираме против било кој – едноставно немаме сила ние за тоа, ќе чекаме на совеста на сите политичари без разлика на партија, да се обединат околу решавањето на овој горлив , за нас и нашите фамилии животно важен проблем

-ОВА Е ГРАЃАНСКА ИНИЦИЈАТИВА!
-ПОТЕНЦИРАМЕ ДЕКА ОВА НЕМА ВРСКА СО ПОЛИТИКА И НЕМА ДА БИДЕ ПРОТЕСТ!
-СЕКОЕ ИЗВРТУВАЊЕ ОД СТРАНА НА БИЛО КОЈ СО ЦЕЛ ДОБИВАЊЕ ПОЛИТИЧКИ ПОЕНИ, ПРЕДВРЕМЕ ГО ОСУДУВАМЕ!

 

Сподели: