Вести Македонија Музика и Филм Спорт Ударни вести

„Одиме на Европско“ – навивачка химна на македонската фудбалска репрезентација

Сподели:

 

Денеска официјално е претставен и видео записот за навивачката химна посветена на македонската фудбалска репрезентација.

Музиката и текстот се на Саше Љолес и Петар Младеновски, аранжманот на Петар Младеновски, Саше Љолес, Никола Бочваров, Танче Гроздановски и Слободан Хаџи-Илиев.

 

Сподели: