Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Одложена седницата на Судскиот совет за избирање наследник на Дамева

Сподели:

 

Одложена е денешната седница на Судскиот совет на која требаше да се избира наследник на разрешената претседателка Весна Дамева.

Оттаму наведуваат дека 439-та итна седница која беше одложена за ден 02.05.2023 година (вторник) во 11:00 часот се одлага.

-За денот и часот на одржување на седницата дополнително ќе биде објавено соопштение, стои во денешното соопштение од Судски совет.

Сподели: