Алтернатива Настани

Октомври е месец за Skopje Drum Fest!

Сподели:

 

Skopje Drum Fest 2021, МКЦ, 30. октомври

Оваа година повторно во кино Фросина, во интимна атмосфера ќе го проследиме второто издание на првиот drum фестивал до државата.
Програмата полека ќе ја објавуваме, а во меѓувреме набавете си билети на време на https://bileti.mkc.mk/index.php?id=934
 
*Фестивалот ќе биде спроведен согласно протоколот за реализирање на настани во затворен простор, билетите се строго ограничени и исклучиво за седење, а салата е соодветно приспособена за одржување на настан според сите мерки наведени во протоколот. Задолжително е носење на маска, дезинфекција и одржување растојание во текот на целиот настан.
 
Настанот е поддржан од Министерство за култура, Град Скопје и До Ре Ми.
Сподели: