Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Пендаровски го потпиша указот на законските измени за возачките дозволи

Сподели:

 

Претседателот Стево Пендаровски го потпиша указот за измени на Законот за безбедност на сообраќајот на патиштата со кои се пролонгира важењето на возачките дозволи со старото уставно име, а крајниот рок за нивна замена ќе биде 31 декември 2024.

Претседателот Пендаровски ја поздравува одлуката на пратениците кои денеска ги ставија интересите на граѓаните над дневната политика и донесоа решение за возачките дозволи.

Сподели: