Музика и Филм

Песна на денот: МАКЕДОНСКА – Гуру Харе

Сподели:

 

Разбуди го ветрот со молитва тивко

Повикај го дождот со оган што гори

Поведи го ова проколнато племе

Претвори ја ноќта во ден што се зори

 

 

 

кавал – Александар Јовевски

удиралки – Ратко Даутовски

клавијатури – Филип Димишковски

музика, аранжман, гитара, стихови и глас – Игор Атанасоски – Харе

тапани, снимање и продукција – Мите Димовски

музичко студио – Тралала – Скопје

дизајн и фотографија – Александар Даутовски – Maxxxo

Сподели: