Музика и Филм

Петар МАРКОСКИ – ВИОЛИНА “ДЕСПАСИТО”

Сподели:

Македонскиот музичар Петар Маркоски, во соработка со продуцентот Даниел Јовески, на љубителите на добрата музика денеска им претставија сопствена верзија на Деспасито.

Сподели: