Алтернатива Настани

Посетете ја Националната галерија – Даут Пашин амам онлајн

 

Во деновите на  намалено и ограничено движење, Националната галерија ви нуди можност онлајн посета и виртуелна тура: душевна храна: култура и уметност.

Посетете ја веб страницата на Националната галерија https://nationalgallery.mk/ и прошетајте низ виртуелната тура низ постојаната национална поставка во Даут пашиниот амам 

Сподели: