Пожар кај фабриката „Охис“, затворен е патот за Драчево

Сподели

Пожарот избувнал во близина на скопската фабрика „Охис“.
Затворен е и патот кон населбата Драчево.
Возилата се пренасочуваат кон Лисиче.
Пожарот ја зафатил и зградата на „Охис“.