Вести Македонија Ударни вести

Претседателот Џафери го потпиша Решението за распишување на предвремени избори

Сподели:

 

Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија Талат Џафери, го потпиша Решението за распишување на предвремени избори за пратеници во Собранието на Република Северна Македонија

Сподели: