Промоција на книгата „Орото да не ни застане“ од Предраг Шушиќ

Сподели

Во рамки на јубилејното 45. издание на манифестацијата „Скопско лето“ ќе се одржи Промоција на книгата „Орото да не ни застане“ од Предраг Шушиќ.

Промотор: Мирјана Мичевска

Учествува женска пејачка група при фолклорниот ансамбл „Никола Ѓурковиќ“
– Магдица Манасиева – пијано
– Билјана Баевска – сопран

Во соработка со Министерство за култура и медиуми на Црна Гора.