Алтернатива Настани

Неделна програма на Кинотека

Сподели:

 

Неделна програма на Кинотека, од 22 до 28. февруари
 
 
 
 
■ Понеделник
• Одметникот /18:00
• Улица на гревот /20:00
 
■ Вторник
• Човекот со златна рака /18:00
• Заобиколен пат /20:00
 
■ Среда
• Глен и Гленда /18:00
• Деменција 13 /20:00
 
■ Четврток
• Страв и желба /18:00
• Кожурец /20:00
 
■ Петок
• Збогум морони /18:00
• Улица на гревот /20:00
 
■ Сабота
• Фантастично враќање во Оз /18:00
• Кожурец /20:00
Сподели: