Алтернатива Настани

Промоција на романот „Убиство во хотел Босфор“

Сподели:

Public room, 31.октомври

14492392_1222811877775002_3856580115437521519_n

Промоција на романот „Убиство во хотел Босфор“ од турско-германската писателка Есмахан Ајкол и доделување на наградата „BookStar“ за најпродавана книга помеѓу две изданија на Фестивалот.

Промотор: Владимир Мартиновски
Превод: Тулај Сејфула

По промоцијата ќе се забавуваме со „OK band“.

Фестивалот „BookStar“ е поддржан од Европската Унија, Министерството за култура на Република Македонија, Амбасадите на Кралството Холандија и на Република Полска. Логистичката поддршка е на Јавна соба.

Сподели: