Алтернатива Настани

Промоција: “Најди ми име” и “Понеделнички муабет” – Ана Бунтеска

Сподели:

 

Промоција на НАЈДИ МИ ИМЕ и ПОНЕДЕЛНИЧКИ МУАБЕТ на авторката Ана Бунтеска.

Промоцијата ќе се одржи на 23-ти ноември (сабота) во кафе-бар Жапон од 20 часот. Дојдете да уживаме заедно на промоцијата на која посебен сјај ќе и’ дадат дамите кои (како што вели Ана) се жени со две срца:
Драгана Левенска – Марија Кондовска – Катерина Шехтанска – Татјана Алексиќ – Соња Р. Јовановски – Ирена Спировска –
Емилија Пападимитров.  Специјална гостинка – Биба Додева

Сподели: