Прва новогодишна честитка до децата со ретки болести од дното на Охридското езеро

Сподели

 

Првата новогодишна честитка Охриѓани ја упатија од дното на Охридското езеро.
 
 
 
 
На еден редок и уникатен начин нуркачите на Клубот за подводни активности Охрид, своите новогодишни честитки ги упатуваат до децата со ретки болести на кои им ја посветуваат оваа ретка подводна новогодишна елка.
 
Во новата 2022 да влеземе со надеж за подобри денови за оваа категорија на дечиња, попристапност и подостапност на терапијата која значи живот за нив, но и одобровање на и нови терапии.