Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Пунктот за лични документи без закажување во ПС „Пролет” ќе работи во сабота и недела

Сподели:

 

Пунктот за промена на лични документи без закажување во Полициската станица „Пролет” во Скопје, ќе работи и на 18.11.2023 (сабота) и 19.11.2023 (недела) од 08 до 16 часот, информираат од МВР.

Граѓаните кои сакаат да направат промена на личните документи во овој пункт, тоа можат да го направат без претходно закажување. 

Сподели: