Алтернатива Настани

„Разговори во четири очи” – МНТ

Сподели:

1460190_1679355395658200_4509734926629672133_n

“Разговори во четири очи” со Благој Веселинов како Хенрик и Дамјан Цветановски како Томас.

24.11.2016 (четврток)
20:00ч
Мала сцена, МНТ.

Сподели: