Алтернатива Настани

Репертоар на “Синеплекс” од 9 до 15 март

Сподели:

На репертоарот на киното Синеплекс се следниве филмови:

Логан

Секој Ден: 15:30, 18:15, 19:30, 21:00, 22:00 часот

Викенд: 13:40, 15:30, 19:30, 22:00, 22:40 часот

 

КОНГ: Островот на черепите

Секој Ден: 15:15, 17:30, 20:00, 21:15, 22:15 часот

Викенд: 12:20, 17:30, 20:00, 21:15, 22:15 часот

 

Месечина

Секој ден: 16:15, 21:45 часот

 

Трејнспотинг 2

Секој ден: 23:00 часот

 

Џон Вик 2

Секој ден: 18:45, 20:30, 22:45 часот

 

xХx: Враќањето на Ксандер Кејџ Дигитал 3D

Викенд: 13:20 часот

 

Големиот Кинески Зид

Секој ден: 17:15 часот

 

Капетан Америка

Недела: 22:30 часот

 

Бебето на Бриџит Џонс

Петок: 20:15 часот

 

Сојузници

Четврток: 22:30 часот

 

Инферно

Петок: 22:30 часот

 

Воркрафт

Сабота: 20:15 часот

 

Зулендер 2

Вторник: 20:15 часот

 

Дедпул

Вторник: 22.30 часот

 

Др. Стрејнџ

Среда: 22:30 часот

Четврток: 20:15 часот

 

Игла под прагот

Секој ден: 17:45 часот

 

Прстени

Секој ден: 19:45 часот

 

Зона Замфирова 2

Секој ден:19:00, 20:45 часот

 

Автопат на Смрта

Секој ден: 15:45, 18:30 часот

 

Војна на Професори

Секој ден освен недела: 16:45 часот

Недела: 14:20, 16:45 часот

 

50 Нијанси потемно

Секој ден: 19:15, 21:30 часот

 

Тишина

Секој ден: 16:30 часот

 

Тато се врати

Понеделник: 20:15 часот

 

Тајна Служба

Понеделник: 22:30 часот

 

Џек Ричер: Нема Враќање

Недела: 20:15 часот

 

Џејсон Борн

Сабота: 22.30 часот

 

ДЕТСКИ ФИЛМОВИ

Ваијана 2D

Петок и Понеделник: 16:00, 18:00 часот

 

Синг 2D

Сабота: 12:00, 14:00 часот

Вторник: 16:00, 18:00 часот

 

Лего Бетмен 3D

Викенд: 11:40, 14:40 часот

 

Лего Бетмен 2D

Викенд: 11:00, 12:40 часот

 

Филмот на лутите птици

Недела: 12:00, 14:00 часот

 

Ав Ав Звезда 3Д

Секој ден: 15:00, 17:00 часот

Викенд: 11:20, 13:00, 15:00, 17:00 часот

 

Зоотропола

Недела: 16:00, 18:00 часот

 

Барајки ја Дори

Среда и Четврток: 16:00, 18:00 часот

 

Книга за Џунглата

Сабота: 16:00, 18:00 часот

 

ОПЕРА МЕТ 2017 ТРАВИЈАТА

Сабота: 18:55 часот

Сподели: