“Скромно, ама од срце”: Донација на Организација на жени за Ковид центарот Битола

Сподели

 

 

Организација на жени од Битола денеска донираше флаширана вода и други продукти за Ковид ценарот во Битола. Претседателот на ОЖ Светлана Петковска на Фејсбук напиша: 
 
-“Скромно, ама од срце. За сите вработени во Инфективно. Можеби на некој болен ке му ја разлади душата, токму едно од овие шишиња со вода. И ќе му врати живот. Оти е со љубов дадено. Од нас малку од Бога повеќе. Организација на жени Битола.”