„Скршен април“, групна изложба во Центарот за култура во Прилеп

Сподели

Во ликовната галерија на ЦК „Марко Цепенков“ во Прилеп утре (19 април) од 19:30 часот ќе биде отворена групната изложба „Скршен април“.

Во рамките на изложбата ќе бидат претставени дела на уметниците Риза Зибери, Марко Вујисиќ и Генц Троли.