Вести Изјави Македонија Статуси Ударни вести

Спасовски: Две лица се приведени во врска со случајот „Јавна соба“

Сподели:

 

“Две лица, едно во Битола и едно во Велес се приведени во врска со случајот Јавна соба, а се преземаат мерки и активности и кон други лица, објави министерот за внатрешниработи”, Оливер Спасовски.
 
“Работиме во координација со јавното обвинителство со цел целосно расчистување на случајот и содветно санкционирање на сторителите”.
Сподели: