Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Стапи на сила целосна забрана за движење во шумите

Сподели:

 

Владата апелира до сите граѓани да не се движат низ шумските подрачја во земјата заради заштита на личната безбедност и заради спречување натамошно ширење на пожарите.

Од денеска стапува на сила  целосна забрана за движење во шумските предели низ Републиката.

Сподели: