Стенд-ап комичарот Бојан Велевски со ново видео КАМПАЊА 2020

Сподели

Кариерата на овој млад господин, почнува да цвета уште од најраното детство. Сите ние го препознаваме како „Ице од Наше маало“, помладите можеби повеќе го знаат како стенд-ап комичар, но сепак тој е едноставниот, дружељубив и ретко сериозен Бојан.

Вели дека стендап-от му е хоби кое го работи професионално. Негов мотив е публиката, а идеите ги црпи од секојдневието.Во неговите стендап шоуа може да се пронајде секој граѓанин и граѓанка, но и нашите познати политичари, спортисти, пејачи..

Повеќе за Бојан ќе може да прочитате во претстојното интервју

https://www.facebook.com/bojan.stand.up.velevski/videos/718375888950367/