Алтернатива Настани

Стендап шоу: “ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ПРИРОДНА ГЛУПОСТ“

Сподели:

Продукција ЗЛАТЕН ЗАБ најавува стендап шоу со комичарот Никола Тодороски во Паблик рум (Public room), Скопје во среда од 21.00 часот

“ARTIFICIAL INTELLIGENCE NATURAL STUPIDITY”-“ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ПРИРОДНА ГЛУПОСТ“

Еден човек со микрофон и 75 минути пеколна комедија која ја исмева човечката глупост!

Зошто и се случува ова на Македонија, дали љубовта е совршена и како ни влијае утринската програма на ТВ се замо дел од темите во ова пеколно смешно стендап шоу.

Билети на следниов линк:
https://www.karti.com.mk/veshtacka-inteligencija-prirodna-glupost-20-03-2019.nspx?fbclid=IwAR1EdZ_hPeo2uCi0GPKmdVy6pjW1XzZcMksghSeiemzEhtFE5q9Wkgse0iM

Сподели: