Алтернатива Настани

Summer Work & Travel Alumni Macedonia‎Kick Off Picnic #4

Сподели:

Koj? – Ти! И SWTA и сите нивни пријатели, поддржувачи, алумнисти…
Кога и каде? – 15 Мај 2016 во Градски парк кај Школка.
Што? – Четврти традиционален Kick Off Пикник
Зошто? – За да се кладиме во 100че.
Ќе има забава со добра храна, пијалоци, музика, спортски игри и мнооогу кул луѓе. Пријавете си и Ваш тим за одбојка, па можете да си добиете и некоја награда… https://letsfundit.mk/Home/ProjectDetails/10153
И не грижи се, во нашите кладби нема само еден победник, особено што покрај забавата ќе се „кладиме“ со хуманитарна цел – тогаш сите ние ќе бидеме победници затоа што заедно ќе ѝ помогнеме на малата Ели во битката која ја води веќе подолго времe, http://goo.gl/MoQhe7
Зарем ви треба причина повеќе?
Ве предизвикуваме – Ајде да се кладиме во 100че!
Се гледаме во парк!

Сподели: