Вести Македонија Ударни вести

ШИЛЕГОВ: Во 2021 почнуваме со Смарт Сити и БРТ системот на трамвај без шини

  Градоначалникот Шилегов, на сите свои сограѓани им упати честитка за Новата 2021 година во која им пожели да им биде исполнета со многубројни моменти на среќа и благосостојба, како и здравје за нив заи нивните најмили, и им порача да ја дочекаат во празнично расположение во кругот на нивните најблиски. – Зад нас е […]