Вести Македонија Ударни вести

Предлогот за интерпелација на вицепремиерот Димитров пред пратениците

  Собранието денеска треба да ја започне 30-та седница на чиј дневен ред се педесетина предлог-закони за изменување и дополнување на постојни закони, како и интерпелацијата за работата на заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров, поднесена од опозицијата. Оваа седница првично беше закажана за 18 јануари, но тогаш не беше утврден […]