Вести Македонија Ударни вести

Посебен режим на сообраќај во Скопје поради протест на ВМРО-ДПМНЕ

  Поради најавен протест организиран од страна на политичката партија ВМРО-ДПМНЕ денеска, утре и вo четврток во Скопје, во периодот од 15 до 17 часот, за сообраќај ќе бидат затворени крстосницата помеѓу бул.„Гоце Делчев“ и бул.„Крсте Петков Мисирков“ (ТЦ Мавровка), крстосницата помеѓу бул.„Св. Климент Охридски“ и ул.„Св. Кирил и Методиј“ (зграда на Нова Македонија) и […]