Алтернатива Настани

Изложба на артефакти, документи, фотографии од Младинското радио КЛУБ 100

  На 23. јули, во Куршумли Ан, Изложба на артефакти, документи, фотографии и снимки од работењето на Младинското радио КЛУБ 100 + дружба, џем сешн и музика од 80-те и 90-те     … Година 1987, 1988, 1989, 1990 и 1991… Скопски етер… Вие сте на фреквенцијата на 100,1 MHz и го слушате Младинското радио […]