Вести Македонија Ударни вести

Парични награди од 10.000 денари на 194 пожарникари од Град Скопје

  Градот Скопје ќе им додели парични награди од 10.000 денари на 194 пожарникари коишто се дел од 3 екипи што со 3 возила на Противпожарната бригада на Градот, придружувани со 3 цистерни вода, учествуваат во гаснењето на пожарите што ја зафатија РС Македонија. Паричните награди им се доделуваат заради нивниот  вонреден ангажман во гаснењето […]