Вести Македонија Ударни вести

Нови дневни центри за деца со попреченост во Карпош и во Тетово

  Министерството за труд и социјална политика склучи договори за соработка со општините Гази Баба, Карпош и Тетово, кои предвидуваат отворање на два нови дневни центри за деца со попреченост, како и советувалиште за деца и семејства во ризик и за деца со попреченост. Соработката ќе се одвива во рамките на Проектот за подобрување на […]