Вести Македонија Ударни вести

Се воведува нов лет на „Изиџет“ на релација Скопје – Женева

  „Изиџет“ е британска нискобуџетната авиокомпанија која денес ќе го реализира првиот лет од директната авиолинија Скопје-Женева, која ќе се обраќа три пати неделно. Со овој лет „Изиџет“ и официјално влегува на македонскиот воздухопловен пазар. Првите патници ќе бидат пречекани од министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и генералниот директор на ТАВ Македонија Метин […]