Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Од 15 ноември задолжителна зимска опрема

  Од 15 ноември, среда, започнува задолжително поседување пропишана зимска опрема, согласно одредбите утврдени во Правилникот за задолжителна опрема на…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија

Подгответе се за безбедно возење во зимски услови. Користете зимска опрема!

  Овој период од годината се карактеризира со влажни коловози и намалени температури на воздухот, што неповолно влијае на безбедното…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Од 15 ноември до 15 март задолжително поседување на зимска опрема

  Во периодот од 15 ноември до 15 март граѓаните во возилата задолжително треба да поседуваат пропишана зимска опрема, согласно…

Повеќе