Вести Изјави Македонија Топ теми Ударни вести

Реџепи: Самоволно се засолнив да не дозволам земјата да ни отиде во правец спротивен на моите убедувања

  Да им честитам на граѓаните за излезот на изборите. Јас сум мирен и со чиста совест изјавувам дека е правилно и разумно својата земја да ја носиш во НАТО и ЕУ. И да не ма било какви шпекулации изјавувам: Јас, Кастриот кој имам поглед напред, во интерес на мојата земја, пред мојот народ изјавувам […]