Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Нови предлог мерки за невакцинираните вработени во јавниот сектор и здравствени работници

  На денешниот состанок на Комисијата за заразни болести беше донесена одлука за нови мерки, која ќе биде предложена до…

Read More