Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Државна награда „22 Ноември“ за писателот Фејзи Бојко и за политикологот проф. д-р Илбер Села

  Денеска, во Кристалната сала на Собранието, во 12:00 часот, Одборот за доделување на државната награда „22 Ноември“ ќе ја…

Повеќе