Алтернатива Вести Македонија Настани Спорт Ударни вести

Меѓународниот ден на лицата со попреченост одбележан со кошарка и музика

  Со песната „ Дозволи ми да победам“ и онлајн активности во рамки на „Европската кошаркарска недела“ –  Специјална олимпијада Македонија го одбележува 3ти Декември – Меѓународниот ден нa лицата со попреченост. „Ударот кој што го зададе пандемијата со Ковид 19 сериозно го намали квалитетот на живот на атлетите на Специјална олимпијада Македонија, но и […]