Алтернатива Настани

Кинотека: Недела на современ полски филм

  Во Кинотека ќе се одржи недела на современиот полски филм, од 17 до 24 декември 17 (20 часот) и 18 декември (17 часот) НЕ ОСТАВАЈТЕ ТРАГИ (Zeby nie bylo sladów / Leave No Traces), Игран филм, Полска / Чешка / Франција 2021, 160 мин., колор, ДЦП Режија: Јан Матушински (Jan P. Matuszynski) Сценарио: Каја […]