Алтернатива Настани

Празнична магија го осветли Ист Гејт Мол

  Вчера бајковита и забавна музичка атмосфера внесе вистинска празнична магија во најголемиот регионален центар, познат и како новата шопинг престолнина – Ист Гејт Мол.     Сите очи на настанот беа свртени кон 12-метарската елка, која ја осветли Sarah Mace, за време на својот оригинален А капела настап од празнични песни со The Christmas […]