Вести Македонија Ударни вести

Заедничка работилница на Лекарска комора и ЗНМ: Eтиката на професиите во услови на пандемија

  Лекарската комора и Здружението на новинари организираа работилница на тема „Ковид-19 како предизвик за етиката на професиите “, на која лекарите и новинарите дискутираа околу предизвиците со кои се соочуваат за време на пандемија. Оваа работилница следува по потпишувањето на Меморандум за соработка меѓу двете организации, со кој се подигнува нивото на комуникација меѓу […]