Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

МВР апелира да не се изнесуваат шпекулации за исчезнатото девојче

  Министерството за внатрешни работи активно се вклучи во потрагата, веднаш по добивањето на пријавата за изчезнувањето на девојчето од…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Потрагата по трите лица со мотори изгубени на Плачковица среќно заврши

  Регионалниот ЦУК Штип, известува дека преку единствениот повикувачки број за итни случаи е добиена информација за изгубени лица на…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Активна потрага по малиот Петар – граѓаните кои сакаат да помогнат да се јават на 071 268-594

  Министерството за внатрешни работи продолжува со интензивната потрага по детето Петар Џобоски, за кое неговиот родител пријави во петокот…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Над 100 полициски службеници, хеликоптер и бројни доброволци трагаат по Петар

  Продолжува интензивната потрага по 10-годишното дете Петар Џобоски, за кое неговиот родител пријави во петокот (25.02) вечерта дека се…

Повеќе