Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

УЈП запечати со пломби голем број маркети заради утврдени неправилности

  Голем број маркети утрово беа запечатени со жолти ленти и пломби, на коишто пишува дека е затворено од Управа…

Read More