Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Психијатрија прв здравствен објект кој ќе ја подобрува енергетската ефикасност

  Објектот на Универзитетската клиника за психијатрија во Скопје ќе биде комплетно реновиран и ќе стане енергетски ефикасен преку проектот…

Повеќе