Вести Македонија

Забрзано се уредува новиот парк од 5.000 квадрати во населбата Ченто

  Екипите на ЈП „Паркови и зеленило“ деновиве интензивно работат на уредување на новиот парк во населбата Ченто, кој се протега на површина од 5.000 квадратни метри, а кој пред само десетина дена го најавија градоначалничката Данела Арсовска и директорот на претпријатието, Ангеле Сотировски.    Во паркот што се протега од улицата Јужноморавски бригади до […]