Вести Македонија Ударни вести

Воведени се 28 онлајн услуги на МВР

  “На web страната на МВР https://termin.mvr.gov.mk/, како и на Националниот портал за електронски услуги https://uslugi.gov.mk/ каде што се воведени 28 електронски административни услуги на МВР за граѓаните, достапни за онлајн аплицирање, се нуди можност граѓаните да можат дигитално да си закажат термин за фотографирање за лични документи како и електронско плаќање на услугата, а […]