Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Драго Кос: Македонија има сериозен проблем со банкарскиот систем!

  Како што деновиве беше најавено, на 22.08.2022 година во Скопје, бизнисменот и најголем акционер во Еуростандард Банка, Трифун Костовски ќе го објави независниот извештај од истрагата за стечајот на банката што ја водеше тимот предводен од господинот Драго Кос, еден од најеминентните европски експерти во областа. Драго Кос е меѓународен експерт за борба против корупција […]