Вести Македонија Ударни вести

Камион неовластено влегол и го оштети плочникот на Плоштад “Македонија”

  Приватен субјект со возило камион без дозвола неовластено влегол на плоштадот Македонија, по што е причинета штета на плочникот, информираат од Град Скопје. Градот Скопје остро го осудува овој чин, ќе ги преземе сите законски мерки за извршување на инспекциски надзор како и за санкционирање, по што за причинетата штета врз јавните добра на […]