Вести Македонија Ударни вести

Два нови пензионерски клуба во Општина Центар

  По повод Меѓународниот ден на старите лица градоначалникот на Центар Горан Герасимовски оствари средба со дел од претставниците на Здружението на пензионери. На средбата со нив Герасимовски го најави отворањето на два нови пензионерски клубови еден во зградата на ЈП ПОЦ во Крњево и другиот близу Универзалната сала.     „Возрасните лица се високо […]