Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Општина Чаир се приклучи кон глобалната борба против рак на дојка

  Во присуство на најеминентните лекари во земјава од областа на радиологијата, онкологијата и хирургијата и голем број на жени…

Повеќе